Tevékenységek


Az EMPLASTRUM Kft. tevékenységi köre

Szerszámkarbantartás, javítás

Cégünk jelenlegi fő termelési tevékenysége, műanyag fröccsöntő szerszámok karbantartása, javítása, rendkívül rövid határidővel, rugalmasan, akár a hét minden napján. A vevői igényekhez teljes mértékben igazodunk, hozzáadva a sokéves tapasztalatunkat. Kooperációs partnereinkkel mindenféle javítási munkát tudunk vállalni nagyon rövid határidőkkel. Szerszámjavításhoz lézerhegesztőgéppel, tömbszikraforgácsoló géppel rendelkezünk és a legfontosabbal, kiváló szakemberekkel.

Polírozás

A látszódó dekoratív felületek tükrösítése nagy szakértelmet kívánó feladat. Ezt csak nagy tapasztalattal rendelkező szakember tudja elvégezni. Mi rendelkezünk minden feltétellel ehhez a nagyon kényes munkához.

Lakatosüzem

A gyártáshoz szükséges anyagáramlást, vizualizálást segítő egyedi eszközök tervezését és legyártását hasonló precizitással végezzük, mint a többi tevékenységünket. Nézze meg galériánkban az elégedett vevőinknél készített fényképeket fellépőkről, 5S alkalmazásokról, elválasztó korlátokról és burkolati elemekről. Sérült gitterboxok javítását is vállaljuk, hogy az eredeti állapotukat visszaállíthassuk. Emellett gyártunk egyedi és speciális szállítószalagokat, főként fémdetektor készülékekhez.

Kerítések, kapuk és korlátok készítése

Tevékenységi körünk bővült, így már lakatosüzemünkben kerítések, kapuk, és korlátok gyártásával is foglalkoznak remek szakembereink. Egyedi igényekre készítünk minőségi alapanyagokból kerítést, mely nemcsak otthona biztonságához járul hozzá, hanem külön esztétikai élményt is nyújt. A sajátos igényekhez igazított gyártáson kívül, a beszerelési munkálatokat is vállaljuk, valamint egyéni kérésre akár elektromos kapunyitó rendszer kivitelezésére is van lehetőség. Galériánkban megtekintheti az eddig elkészített munkáinkat, amelyeket elégedett vevőink már használatba vettek.

Termékeink típusa:

  • Frontoldali kerítések kapuval biztonság és esztétika céljából
  • Telekhatár jelölésére szolgáló oldalsó és hátsó kerítések
  • Telken belüli kerti leválasztások
  • Erkélyekhez és teraszokhoz korlátok

Mérnöki tanácsadás

A műanyagipar területén felmerülő műszaki problémák megoldására, nagy szakmai gyakorlattal vállalkozunk. Komplett projektvezetést vállalunk az ötlettől a sorozatgyártásig, illetve egyedi automatizálási feladatok megoldását a tervezéstől, a gyakorlati bevezetésig.

Alkatrészgyártás

Rendelkezünk alkatrészgyártáshoz szükséges 3-tengelyes megmunkáló központtal, ahol műanyag, alumínium és szerszámacél alkatrészeket gyártunk. 3D CAD/CAM Solidworks szoftverrel tervezünk és dolgozunk.

Alkatrészek válogatása, szerelése

Gyakorlatunk és kidolgozott rendszerünk van nagy mennyiségű alkatrészek válogatására, összeszerelésére. 2 évig végeztük ezt a tevékenységet multi cég megbízására reklamációmentesen. Jelenleg ez a tevékenységünk szünetel, de bármikor újra el tudjuk indítani szakembereinkkel.

Gépépítés, automata-, félautomata összeszerelő berendezések gyártása

Egyedi vevői igényeknek megfelelően tervezünk automata-, félautomata összeszerelő berendezéseket, valamint ezeket le is gyártjuk. Elsődlegesen műanyag alkatrészek összeszerelésében szereztünk nagy gyakorlatot.