Bemutatkozás


A cégalapítás előzményei

Huszonegy év alkalmazotti jogviszonyt követően, 2013. tavaszán döntöttem úgy, hogy a hosszú évek során szerzett gyakorlatomat, tapasztalataimat és kapcsolataimat a műanyag-feldolgozásban és a termelésvezetésben, saját vállalkozásomban szeretném kamatoztatni.Szakmai pályafutásom során, a gépbeállítói munkakörtől, a gyárigazgató posztig végigjártam a ranglétrát. Dolgoztam egyéni vállalkozástól a multi környezetig minden cégformában. Több milliárd forintos beruházások tervezésében és kivitelezésében szereztem gyakorlatot. Gépi beruházásokat, üzemépületek építését, korszerűsítését koordináltam az előkészítő munkától az üzembe helyezésig.

A jelen

2006. óta egyéni vállalkozóként tevékenykedtem. 2013. őszén elérkezettnek láttam az időt, hogy az adott gazdasági környezetben céget alapítsak. Fő tevékenységünk a fröccsöntő szerszámok karbantartása, kisebb javítása.
Ilyen előzmények után alapítottam meg az EmPlastrum Kft-t.

Olyan szakmai hátteret, kapcsolati rendszert hoztam létre magam körül, hogy lehetőség szerint, bármilyen, a műanyag-feldolgozással, annak technikai problémáinak megoldásával, termelési hatékonyságnöveléssel kapcsolatos vevői igényt ki tudjunk szolgálni. Komplett projektvezetést tudunk vállalni az ötlettől a sorozatgyártásig. Mindezt kedvező magyar árakon, de az európai normáknak megfelelő minőségben!

Fő célom, hogy vállalkozásomat a vevői elvárásoknak, megelégedettségüknek megfelelően fejlesszem, és ezzel megalapozzam egy hosszútávon is működőképes családi cég alapjait. Ez határozza meg mindennapjaim munkáját és a vállalkozásom működését.
2017.-ben 110 millió Ft értékű kapacitásnövelő pályázatot indítottunk, amely során új technológiát tervezünk bevezetni és szerszámgépekkel tervezünk szerszámjavításokat elvégezni saját magunk.

Mindezt csak elégedett munkavállalókkal, beszállítókkal és vevőkkel lehet elérni. Én biztosítom Önnek az elégedett munkavállalókat és beszállítókat. Legyen Ön is a mi elégedett vevőnk! Elég, ha működési körünkbe tartozó problémájával felkeresi az EmPlastrum Kft-t, a kompetens és gyors szakmai megoldást bízza ránk!
üdvözlettel: Putz Attila