Bemutatkozás

A cégalapítás előzményei

Huszonegy év alkalmazotti jogviszonyt követően, 2013. tavaszán döntöttem úgy, hogy a hosszú évek során szerzett gyakorlatomat, tapasztalataimat és kapcsolataimat a műanyag-feldolgozásban és a termelésvezetésben, saját vállalkozásomban szeretném kamatoztatni. Szakmai pályafutásom során, a gépbeállítói munkakörtől, a gyárigazgató posztig végigjártam a ranglétrát. Dolgoztam egyéni vállalkozástól a multi környezetig minden cégformában. Több milliárd forintos beruházások tervezésében és kivitelezésében szereztem gyakorlatot. Gépi beruházásokat, üzemépületek építését, korszerűsítését koordináltam az előkészítő munkától az üzembe helyezésig.

A jelen

  1. óta már egyéni vállalkozóként tevékenykedtem, azonban 2013. őszén elérkezettnek láttam az időt, hogy az adott gazdasági környezetben céget alapítsak. Fő tevékenységünk a fröccsöntő szerszámok karbantartása, kisebb javítása. Ilyen előzmények után alapítottam meg az Emplastrum Kft-t.

Olyan szakmai hátteret, kapcsolati rendszert hoztam létre magam körül, hogy lehetőség szerint, bármilyen, a műanyag-feldolgozással, annak technikai problémáinak megoldásával, termelési hatékonyságnöveléssel kapcsolatos vevői igényt ki tudjunk szolgálni. Komplett projektvezetést tudunk vállalni az ötlettől a sorozatgyártásig.

Mindezt kedvező magyar árakon, de az európai normáknak megfelelő minőségben!

Fő célom, hogy vállalkozásomat a vevői elvárásoknak, megelégedettségüknek megfelelően fejlesszem, és ezzel megalapozzak egy hosszútávon is működőképes családi céget. Ez határozza meg mindennapjaim munkáját és a vállalkozásom működését.

2018-ban 27 millió Ft értékű kapacitásnövelő pályázatot valósítottunk meg, amely során új szerszámgépekkel egyedi alkatrészgyártást végzünk. 2020-ban elkezdtünk automata összeszerelő berendezéseket tervezni és gyártani. Ezekben a magasabb hozzáadott értékű tevékenységekben látjuk az Emplastrum Kft. jövőjét.

Mindezt csak elégedett munkavállalókkal, beszállítókkal és vevőkkel lehet elérni. Én biztosítom a feltételeket ahhoz, hogy Ön is az elégedett vevőink közé tartozhasson! Elég, ha működési körünkbe tartozó problémájával felkeresi az Emplastrum Kft-t, a kompetens és gyors szakmai megoldást pedig bízza ránk!

üdvözlettel: Putz Attila”