Minden gyár szembesül a változásokból eredő kihívásokkal, amit sokszor a jó tervezéssel, előrelátással sikerül megoldanunk. A maradék esetekben azonban a rendelkezésre álló képességeknél vagy erőforrásoknál biztosan több kell. Ebben vállalunk szerepet, ez az a terület ahol több évtizedes múltra visszatekintő tapasztalatunkkal és a logikus lean gyártási módszerekkel támogatjuk a feladatok elvégzését.

Segítjük a jó szerszámátállási folyamatok, kapacitástervezési problémák megoldását. Új szerszám- és anyagáramlás kialakításával optimalizáljuk a termelését, hogy rugalmasan legyen képes reagálni a gyártásból és a vevő igényeiből származó elvárásokra. Újragondoljuk és fejlesztjük karbantartási és tartalékalkatrész stratégiáját, hogy a pénzt takarítsunk meg a vállalat működéséhez.

Tapasztalatunk szerint fenti pár feladat, amit szinte minden esetben végre kell hajtanunk a megrendelővel – Önnel – közösen együtt, függetlenül, hogy milyen célokat/problémákat fogalmazunk meg az első találkozásaink alkalmával ! Találkozzunk és és az Ön gondjaira fókuszálva segítünk egy működő tervet és egy járható utat kialakítani !